20
years
YOUR DATA. CONNECTED SINCE 1993
extend
extend pentru Windows Mobile a ajuns la versiunea 5
Stimati parteneri,
Va informam ca aplicatia software Extend pentru Windows Mobile, dedicata utilizatorilor de WinMentor a ajuns la versiunea 5.0. Noua versiune vine cu o interfata noua, usor de folosit de catre orice utilizator si ofera functionalitati imbunatatite de culegere si verificare a informatiilor despre produsele gestionate.

Cum functioneaza Extend?

Aplicatia software Extend a fost conceputa pentru a ajuta utilizatorii de WinMentor sa beneficieze de tehnologia codurilor de bare. Este o aplicatie instalata pe terminale portabile cu scaner cod de bare incorporat, care asista utilizatorii in realizarea si culegerea datelor aferente receptiei, inventarierii si livrarii marfurilor.

Promotie Q4 2013

In perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2013 puteti beneficia de preturi speciale de lansare a noii versiuni Extend pentru Windows Mobile. In plus, am creat un pachet de Start de care puteti beneficia la prima achizitie a solutiei Extend pentru Windows Mobile.

Pret special de START: 120 Euro / licenta.

Click aici pentru a descarca lista completa de preturi. Date de login: extend / extend.

Demo gratuit la sediul D-voastra

Aplicatia Extend se distribuie exclusiv prin reteau de integratori WinMentor. Pentru ca dorim sa va sustinem in efortul de a prezenta solutia Extend clientilor dumneavoastra, va oferim o sesiune de instruire gratuita la sediul dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne lasati un mesaj si va vom contacta pentru a planifica demo-ul.
Apasa aici pentru a solicita un demo!