Logicode - Cariere

Pentru a susţine dezvoltarea constantă a companiei, de la an la an, căutăm în permanenţă specialişti talentaţi şi motivaţi, care să îşi aducă aportul la dezvoltarea companiei pe o piaţă dinamică şi competitivă.
Valorile promovate de organizaţia noastră şi pe care ne-am clădit succesul se bazează pe experienţa şi calificarea echipei Logicode, pe calitatea soluţiilor oferite şi pe suportul acordat clienţilor noştri.
Dacă ai cunoştinţe şi abilităţi într-unul din domeniile noastre de expertiză, dacă te identifici cu cultura noastră organizaţională, te invităm să ne convingi că echipa Logicode este locul potrivit pentru tine.


Atitudinea faţă de angajaţi


Mândria noastră stă în oamenii cu care lucrăm. Ne declarăm norocoşi să avem angajaţi cărora le pasă! Există din partea lor un respect faţă de organizaţie şi faţă de fiecare coleg în parte. Înţelegem însă că pentru a menţine calitatea acestor relaţii, legăturile solide şi de durată, trebuie să promovăm în continuare, cu perseverenţă: grija, siguranţa, echilibrul, orientarea spre persoană şi spre dezvoltarea sa.

Încă de la înfiinţarea companiei, în 1993, ne-am arătat selectivi în alegerea competenţelor, constanţi în alegerea profesionalismului, sensibili în alegerea caracterelor, deschişi şi transparenţi în alegerea partenerilor de drum, stăruitori în alegerea loialităţii, implicaţi activ în alegerea satisfacţiei personale.