Logicode - Despre Noi

Încă de la înfiinţare, Logicode s-a poziţionat pe piaţă ca prima companie românească specializată în tehnologia codurilor de bare. Această abordare a fost benefică, Logicode cunoscând o dezvoltare constantă, de la an la an, odată cu răspândirea utilizării codurilor de bare pe scară tot mai largă.
În prezent, ne poziţionăm ca furnizor şi integrator de soluţii de etichetare, marcare industrială şi culegere automată a datelor. Odată cu dezvoltarea pieţei şi cu evoluţia noastră ca şi companie a apărut necesitatea de a ne consolida poziţia de specialist pe mai multe paliere: tehnologia codurilor de bare, tehnologia RIFD, tehnologia informaţiei şi de comunicaţii. Am reuşit acest lucru prin parteneriatele încheiate şi certificările obţinute, completate cu certificarea în domeniul calităţii ISO 9001:2000, care reflectă orientarea Logicode către client şi către excelenţă.


Cine suntem?


Înfiinţată în martie 1993, Logicode SA este prima firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare.

Astăzi, Logicode se prezintă ca o firmă capabilă, atât prin experienţă, cât şi prin resurse, să ofere soluţii de trasabilitate de-a lungul lanţului de aprovizionare-desfacere, care rezolvă cerinţele de etichetare, marcare, culegere şi prelucrare automată a datelor specifice fiecărei companii. Soluţiile Logicode utilizează în principal patru grupe de tehnologii:

  • Tehnologia informaţiei (IT);
  • Tehnologii de tipărire direct termică şi prin transfer termic, InkJet şi laser;
  • Tehnologii de identificare automată: tehnologia codurilor de bare şi RFID;
  • Tehnologii de comunicaţie wireless: WLAN şi WWAN.