Logicode - Cariere

Pentru a susţine dezvoltarea constantă a companiei, de la an la an, căutăm în permanenţă specialişti talentaţi şi motivaţi, care să îşi aducă aportul la dezvoltarea companiei pe o piaţă dinamică şi competitivă.
Valorile promovate de organizaţia noastră şi pe care ne-am clădit succesul se bazează pe experienţa şi calificarea echipei Logicode, pe calitatea soluţiilor oferite şi pe suportul acordat clienţilor noştri.
Dacă ai cunoştinţe şi abilităţi într-unul din domeniile noastre de expertiză, dacă te identifici cu cultura noastră organizaţională, te invităm să ne convingi că echipa Logicode este locul potrivit pentru tine.


Competenţe


Competenţele LOGICODE sunt susţinute de relaţiile directe de parteneriat dezvoltate cu liderii mondiali din domeniu.

Specialiştii LOGICODE utilizează în configurarea soluţiilor oferite clienţilor următoarele tehnologii:

  • Tehnologia informaţiei (IT);
  • Tehnologii de tipărire direct termică/transfer termic, cu laser sau pe bază de cerneală solidă/lichidă;
  • Tehnologii de identificare automată (coduri de bare şi RFID);
  • Tehnologii de comunicaţie (PAN, WLAN şi WWAN).

Este nevoie de expertiză în cunoaşterea tuturor acestor tehnologii pentru ca, într-o strânsă legătură cu beneficiarul, să poată fi identificate cerinţele acestuia şi să se dezvolte:

  • O soluţie hardware (infrastructura de echipamente şi accesorii conectate la sistemul informatic);
  • O soluţie software (programe pentru echipamentele din soluţia hardware, programe de interfaţare cu sistemul informatic şi programe de prelucrare a datelor);
  • O soluţie optimă de servicii (analiza şi dezvoltarea soluţiei, implementarea şi punerea ei în funcţiune, instruirea şi service-ul în garanţie şi postgaranţie).

Echipa de software Logicode realizează aplicaţii software customizate de etichetare, culegere de date şi de interfaţare cu alte aplicaţii de tipul ERP, CRM, etc.