Logicode - Referinte

Vă punem la dispoziţie o gamă completă de:

  • echipamente de tipărit pe etichete autoadezive, etichete de produs, carton, plastic, benzi textile etc.;
  • echipamente de culegere automată a datelor utilizând tehnologia codurilor de bare şi RFID, în aplicaţii de gestiunea stocurilor, urmărirea producţiei, controlul calităţii, evidenţa mijloacelor fixe, DSD(Direct Store Delivery), PoD(Proof of Delivery), PreSale, HotSale, VanSale, Sales Force Automation, Supply Chain Management;
  • echipamente de rețea wireless.

Consumabile


barcode labels

Etichete


Etichetele sunt de două tipuri, în funcţie de tehnologia de imprimare: direct termice şi pentru transfer termic. Vă oferim etichete de produs, etichete de ambalaj, etichete textile şi etichete autoadezive. Materialele din care sunt confecţionate etichetele sunt diverse, de la carton şi plastic, la material textil şi hârtie.


Mai multe informaţii despre etichete găsiţi pe eLogicode.


ribbons

Riboane termice


Sunt de trei tipuri: din ceară, dintr-o combinaţie de ceară şi răşină, sau doar din răşină. În marea majoritate, sunt de culoare neagră (dar pot exista şi riboane color, pentru marcarea color). Riboanele se pretează pentru marcarea pe diferite materiale, iar durata de viaţă a marcării cu riboane este net superioare celorlalte procedee (care nu utilizează riboane). De aceea, se folosesc în situaţiile în care etichetele trebuie să reziste în medii şi condiţii neprielnice.


Mai multe informaţii despre riboane, precum şi oferta completă de riboane găsiţi pe eLogicode.