Urmăriți-ne pe: Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube
Acasa   Apasă aici ca să te întorci pe pagina principală!
Aveți o imprimantă de coduri de bare care nu mai face față cerințelor de tipărire? Înlocuiți-o cu o imprimantă de nouă generație Intermec PM43 și primiți o reducere de 150 EUR. Totul, fără a fi nevoiți să returnați imprimanta dumneavoastră veche.
Intermec PM43
Intermec PM43 reprezintă o nouă generație de imprimante de coduri de bare semi-industriale, dedicate aplicațiilor de printare cu un volum mediu de etichete (între 2000 și 7000 etichete / zi).
Sunt imprimante intuitive, ușor de instalat și folosit, disponibile cu ecran LCD color sau cu o interfață pe bază de icon-uri. Sunt rapide și performante, au o viteză de tipărire de 12 inch/sec și o construcție metalică robustă, fiind ideale pentru utilizarea în medii de lucru industriale, în unități de producție sau depozite. Conectivitatea se poate realiza prin USB, RS-232 sau Ethernet, iar opțional sunt disponibile modalitățile de conectare Parallel, wireless IEEE 802.11 b/g/n și Bluetooth.
Care sunt condițiile pentru a beneficia de reducerea de 150 EURO?
  • Imprimantele vechi eligibile pentru a fi înlocuite în acest program sunt: Zebra (Xi, 105SE/SL, ZM400, Z4M, S4M), Datamax (M-Class, I-Class), Toshiba TEC (B-SX5, B-572, B-SA4TP), Printronix (T4M), Intermec (PM4, PF4, 3400-series), dar și alte modele de imprimante din această clasă.
  • Pentru a primi reducerea de 150 Euro, clientul trebuie sa facă dovada deținerii unei imprimante vechi (prin furnizarea serial number-ului), fără a fi necesar să returneze imprimanta veche.
  • Promoția este valabilă pentru achiziționarea oricărei configurații de imprimante Intermec PM43 sau PM43c.
  • Reducerea de 150 Euro se aplică pentru fiecare imprimantă înlocuită, fără limită de cantitate.
  • Promoția este valabilă pana la data de 30 Iunie 2014.
  • Această ofertă nu este valabilă împreună cu alte promoții de preț Intermec.
Dacă doriți să participați în acest program, vă rugăm să ne contactați la:
Tel: 0731 307 610; email: cs@logicode.ro
Contactați-ne: LOGICODE S.A., Str. Mihai Românu 5B, 400495, Cluj-Napoca
Tel: 0731 307610 | cs@logicode.ro
Acest mesaj vă este transmis de LOGICODE şi v-a fost trimis deoarece adresa dumneavoastră de e-mail se regăseşte în baza de date a LOGICODE, pe un website public sau într-unul din ghidurile de afaceri existente în România. Ne cerem scuze dacă mesajul a ajuns din greșeală la dumneavoastră, iar dacă doriți să nu mai primiți comunicări din partea LOGICODE vă rugăm să trimiteți un email cu subiectul UNSUBSCRIBE pe adresa de email noutati@logicode.ro.