Logicode - Referinte

Vă punem la dispoziţie o gamă completă de:

  • echipamente de tipărit pe etichete autoadezive, etichete de produs, carton, plastic, benzi textile etc.;
  • echipamente de culegere automată a datelor utilizând tehnologia codurilor de bare şi RFID, în aplicaţii de gestiunea stocurilor, urmărirea producţiei, controlul calităţii, evidenţa mijloacelor fixe, DSD(Direct Store Delivery), PoD(Proof of Delivery), PreSale, HotSale, VanSale, Sales Force Automation, Supply Chain Management;
  • echipamente de rețea wireless.

Echipamente de etichetare (print & apply)


Echipamentele Intermec


Imprimante Intermec PC43

Intermec PC43

Intermec PC43 este seria de imprimante de coduri de bare compacte, de birou, destinate utilizării în spaţii mici. Aceste imprimante sunt construite pe o platformă inovativă, cu un design modern și prietenos, flexibile și intuitive. Pot tipări la o viteză de până la 8 inch/secundă, fiind unele din cele mai rapide imprimante de coduri de bare din această clasă. Imprimantele Intermec seria PC43 sunt disponibile în două variante: cu tipărire direct termică (PC43d) şi cu transfer termic (PC43t).


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Imprimanta Intermec PD41 PD42

Intermec EasyCoder PD41 & PD42

EasyCoder PD41 şi PD42 sunt imprimante direct termice sau cu transfer termic pentru tipărirea de etichete, bilete şi taguri. Fiind imprimante fiabile şi flexibile sunt ideale pentru aplicaţii cu un volum mediu de etichete tipărite în mediile de producţie, transport şi depozitare. Sunt capabile să tipărească etichete cu date variabile de o calitate deosebită la viteze de 150 mm/s. Robusteţea acestor imprimante este conferită de construcţia metalică a şasiului şi a carcasei. În plus, părţile mecanice sunt deosebit de fiabile. Operarea este foarte simplă, PD41 şi PD42 fiind user-friendly. Au o capacitate de funcţionare în mai multe limbi, suport şi pentru fonturi non-latine. Tipăresc pe etichete autoadezive şi taguri cu hârtie de diferite tipuri şi grosimi. Au un senzor mobil de gap/blackmark şi folosesc ribon atât in, cât şi out. Imprimanta PD42 are suplimentar faţă de modelul PD41 un display pentru configurarea rapidă şi uşoară a parametrilor tipăririi, nemaifiind necesară trimiterea comenzilor de la un computer.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Imprimanta Intermec PM43

Intermec PM43

Seria PM43 reprezintă o nouă generație de echipamente Intermec, care se pot conecta cu orice dispozitiv – indiferent că este vorba de PC, tabletă sau smartphone – oriunde și oricând. Sunt foarte ușor de instalat și folosit, având o interfață prietenoasă care permite o configurare rapidă cu ajutorul ecranului LCD cu posibilitate de redare de mesaje în 10 limbi diferite sau printr-un afișaj grafic. Sunt rapide, performante și au o construcție metalică robustă, fiind alegerea perfectă pentru aplicațiile de printare cu un volum mediu de etichete (între 2000 și 7000 etichete / zi) în medii de lucru industriale, precum unități de producție sau depozite.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Imprimanta Intermec PX4i PX6i

Intermec PX4i & PX6i

Intermec PX EasyCoder este o imprimantă cu o construcţie metalică solidă, de înaltă performanţă, concepută să exceleze la aplicaţiile industriale solicitante ce funcţionează în regim non-stop. Poate tipări etichete cu lăţimea de 4” şi respectiv 6”. Designul modular face ca imprimanta să fie uşor de adaptat la diverse situaţii, uşor de întreţinut şi de asemenea i se poate face uşor intervenţie service. Această imprimantă poate tipări de la prima şi până la ultima etichetă cu o viteză de până la 12”/secundă, fiind ideală pentru aplicaţiile de etichetare “on demand”, la cerere, sau pentru aplicaţiile care presupun lucrul cu date variabile, iar tipărirea trebuie să aibă loc imediat, la viteze mari. Imprimantele din această serie sunt concepute pentru uşoara integrare în mediul de lucru, putând fi montate practic în orice poziţie. Sunt flexibile, fapt dovedit de mulţimea de accesorii ce se pot monta, printre care şi aplicatoare automate de etichete. Pot fi folosite simultan până la 7 interfeţe wireless, eliminând astfel restricţiile de conectare şi suport al altor dispozitive.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode: PX4i şi PX6i.


Imprimanta Intermec PB50

Intermec PB50

Imprimanta portabilă Intermec PB50, împreună cu terminalele mobile şi scanerele Intermec reprezintă soluţia perfectă pentru activităţile din depozit. PB50 poate printa atât etichete, cât şi tag-uri şi chitanţe. Având o viteză mare de printare şi comunicaţie wireless, această imprimantă ajută considerabil la creşterea productivităţii operaţiunilor de depozit.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Imprimanta Intermec 6822

Intermec 6822

Intermec 6822 este o imprimantă portabilă care asigură printarea la înaltă calitate a facturilor, chitanţelor, a diferitelor rapoarte, note de transfer şi a altor documente. Este potrivită pentru activităţile din teren (Route Delivery), asigurând clienţilor informaţii actuale. Intermec 6822 este disponibilă în două configuraţii: portabilă sau fixă, în funcţie de cerinţele de mobilitate ale aplicaţiei.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Imprimanta Intermec PW50

Intermec PW50

Proiectate special pentru a fi utilizate împreună cu terminalele mobile Intermec CN3, CN3e, şi CK61, imprimantele portabile Intermec PW50 de 4 inch oferă o soluţie convenabilă şi integrată pentru DSD şi Field Service. Au o viteză mare de printare, conectivitate Bluetooth şi opţional, cititor de carduri magnetice, fiind ideale pentru activităţile din teren.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.Echipamentele Datamax-O'Neil


Imprimanta Datamax EClass

Datamax-O'Neil E-Class

Reprezintă soluţia economică pentru birouri, centre de logistică şi transport, care au un volum mic sau mediu de etichete necesare a fi tipărite. Cu aceste imprimante se pot tipări etichete pentru acces, etichete de produs, etichete pentru servicii poştale sau diverse înregistrări de documente, şamd. Imprimantele din clasa E pot fi uşor conectate în reţea, constituind 0 soluţie entry-level accesibilă.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Imprimanta Datamax MClass

Datamax-O'Neil M-Class

Imprimantele din clasa M de la Datamax sunt ideale pentru aplicaţii din cele mai variate domenii: farmaceutice, transport, servicii poştale, urmărirea produselor, controlul inventarierii, etc. Clasa M oferă utilizatorilor o imprimantă robustă şi rezistentă, dotată cu tehnologie de ultim moment, într-o structură ce păstrează principiile de design care au fost folosite cu succes la modelele Datamax anterioare, însă pentru a putea fi folosită în aplicaţiile de magazin tot mai numeroase din ultima perioadă. Clasa M se adresează pieţelor noi pentru imprimantele termice, cum ar fi aplicaţiile din domeniul sanitar, industrie uşoară, retail sau transport. Ceea ce asigură cu adevărat rentabilitate acestei imprimante, din punctul de vedere al utilizării ei, este meniul complex cu multe funcţii utile, precum şi fiabilitatea deosebită a tuturor componentelor. Imprimantele clasei M de la Datamax oferă cele mai multe dotări pentru o imprimantă care se adresează segmentului desktop / industrie uşoară.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Imprimanta Datamax IClass

Datamax-O'Neil I-Class

Verificarea calităţii etichetelor cu cod de bare, imediat după tipărire, este o cerinţă din ce în ce mai prezentă în relaţiile furnizor-beneficiar. Gama de imprimante I-Class cu scaner liniar de la Datamax reprezintă o alternativă economică, robustă şi extrem de eficientă la complicatele şi costisitoarele sisteme tradiţionale de tiparire pe etichete şi verificare on-line a etichetelor cu coduri de bare.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Imprimanta Datamax HClass

Datamax-O'Neil H-Class

Familia de imprimante H-Class este cea mai avansată soluţie de tipărire destinată aplicaţiilor enteprise moderne. Datorită procesorului rapid cu care sunt dotate, rapiditatea de tipărire este dublă faţă de alte imprimante de acelaşi tip. Designul conferă durabilitatea şi rezistenţa necesare mediului de lucru industrial, iar fiabilitatea per ansamblu asigură o funcţionare permanentă, 24 de ore, 7 zile pe săptămână. Designul modular asigură un up-time maxim şi un cost total (TCO) minim. Display-ul grafic generos permite navigarea rapidă, iar avertizările sunt uşor de citit. Imprimantele din clasa H sunt prevăzute cu facilităţi de integrare a aplicaţiilor RFID.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Imprimanta mobila O'Neil Microflash

Datamax-O'Neil microFlash®

Familia imprimantelor portabile microFlash® oferă cea mai bună performanţă şi rezistenţă pentru aplicaţii de logistică, transport şi Direct Store Delivery. Aceste imprimante sunt făcute să reziste cu succes în condiţii dure de utilizare – căderi, vibraţii şi zgomote intense, praf.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Imprimanta mobila O'Neil Compact

Datamax-O’Neil Compact™

Acestea sunt cele mai uşoare şi ergonomice imprimante portabile care tipăresc etichete şi chitanţe. Au fost concepute pentru acele activităţi în care ergonomia, portabilitatea şi designul sunt esenţiale. Aria de aplicabilitate a clasei Datamax-O’Neil Compact™ este largă.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Imprimanta mobila Datamax-O'Neil RL4

Datamax-O'Neil RL4

RL4 este cea mai robustă imprimantă portabilă din portofoliul Datamax-O’Neil. Poate tipări etichete cu o lăţime de până la 4 inch (102 mm), utilizând tehnologia direct termică. Imprimanta RL4 permite utilizatorilor să aplice etichete cu coduri de bare direct în locaţia în care se află produsul, determinând creşterea eficienţiei. Această imprimantă poate fi montată şi pe motostivuitoare, oferind astfel mai multă uşurinţă în utilizare. Comunicaţia se poate realiza prin serial, USB, Bluetooth sau prin 802.11 wireless.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Echipamentele Avery Dennison


Imprimanta Avery Dennison AP54

Avery-Dennison AP 5.4

Este o imprimantă de clasă medie, considerată campioana flexibilităţii deoarece este potrivită pentru aplicaţii versatile. În versiunea standard este dotată cu conexiune Ethernet, are o structură modulară şi este perfectă pentru un volum de lucru mediu.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Imprimanta Avery Dennison 64

Avery-Dennison 64-0x

Imprimantele pe 64 de biţi sunt imprimante de înaltă performanţă, pentru tipărire ultra rapidă. Rolele de consumabile pot avea până la 600 de metri. Sistemul de economisire a consumabilelor de la 6 mm le face foarte economice, iar funcţiile de dot-check şi verificatorul online le conferă fiabilitate. Sunt construite modular şi suportă o gamă largă de fonturi şi simboluri.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.Aplicator de etichete ALX 720

Aplicatoarele de etichete ALX 720

Sistemul de print & apply ALX 720 oferă cea mai nouă tehnologie de etichetare pentru a satisface cele mai exigenţe cerinţe ale aplicaţiilor de etichetare industrială. Mulţumită procesului de tipărire a etichetelor prin transfer termic şi funcţiei de economisire a ribonului, oferă o calitate excelentă a printării şi o viteză mare de tipărire. Aplicatorul poate lipi etichete pe oricare din cele patru feţe ale ambalajului/produsului. De asemenea, poate fi folosit ca un echipament de sine stătător sau integrat pe linia de producţie.Aplicator de etichete ALX 92x

Aplicatoarele de etichete ALX 92x

Aplicatoarele din seria 92x tipăresc şi aplică etichete cu serii de lot, coduri de bare, data producţiei, descrierea produsului. Sunt aplicatoare performante care fac faţă cu succes cerinţelor de aplicare a etichetelor la viteze mari, pe liniile de producţie. Ca şi construcţie, sunt proiectate să fie robuste şi să reziste în medii dificile de lucru. Pot aplica etichete cu viteze de până la 400 mm/s, la o rezoluţie de 300 dpi.Aplicator de etichete LA-BO

Aplicatoarele de etichete prin suflare LA-BO

Aplicatorul LA-BO aplică etichete autocolante pe ambalaje/produse prin suflare. Este disponibil sub forma unui modul compact plug&play pentru aplicatoarele din seria ALX şi ALS. Este ideal pentru aplicarea etichetelor pe produse cu suprafeţe neregulate sau cu înălţimi variabile. Este foarte potrivit pentru industria alimentară sau pentru ambalarea fructelor şi legumelor. Poate aplica până la 160 de etichete pe minut, etichete cu dimensiuni de la 30 X 30 la 100 X 100 cm.Echipamentele Zebra


Zebra GK420

Zebra GK420

Imprimantele de birou Zebra seria GK420 sunt foarte compacte, fiind potrivite pentru utilizarea în retail, sănătate sau în producţie. Reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc o imprimantă ieftină, de dimensiuni reduse, pentru printarea de etichete, chitanţe, cupoane sau tag-uri. Au o viteză de printare de până la 5 inch (12,7 cm) pe secundă şi se pot conecta prin USB şi serial sau opţional prin Ethernet. Sunt disponibile în două variante, în funcţie de tehnologia de printare utilizată: Zebra GK420d (printare direct termică) şi Zebra GK420t (printare prin tranfer termic). Imprimantele care utilizează tehnologia prin transfer termic pot printa şi direct termic (fără ribon).


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Zebra LP/TLP 2824

Zebra LP/TLP 2824

Ideale pentru retail sau pentru alte aplicaţii cu un volum mic sau mediu de etichete de printat, imprimantele ultra-complacte LP/TLP 2824 sunt printre cele mai performante imprimante de birou. Datorită dimensiunilor reduse, aceste imprimante pot fi utilizate în spaţii mici de lucru, contribuind la creşterea productivităţii. Pot printa etichete cu o laţime de până la 2 inch (56 mm), având o viteză de printare de 4 inch pe secundă.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Zebra seria Z

Zebra seria Z

Imprimantele din seria Z de la Zebra sunt printre cele mai performante imprimante pentru aplicaţii cu un volum mare de etichete, sunt durabile, uşor de utilizat şi cu o viteză mare de printare, fiind perfecte pentru:

- etichetarea produselor;

- etichetarea cutiilor şi a paleţilor;

- realizarea inventarului;

- livrări/recepţii;

- printarea de chitanţe.

Aceste imprimante sunt foarte flexibile, având multiple opţiuni de conectare: prin USB 2.0, 802.11b/g wireless, ZebraNet® 10/100 Print Server, compatibile atât cu interfaţa Parallel, cât şi cu Ethernet.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode: Zebra ZM400 şi Zebra ZM600.


Zebra 105SL

Zebra 105SL Plus

Imprimanta de coduri de bare Zebra 105 SL Plus este ideală pentru utilizarea în aplicaţii cu un volum mediu şi mare de etichete în producţie, logistică, controlul stocului şi alte aplicaţii de etichetare a produselor. Această imprimantă combină caracteristici precum memoria mare şi capacitatea de procesare într-un echipament robust şi fiabil. Este o imprimantă rapidă şi performantă, fiind alegerea ideală pentru cei care doresc fiabilitate, productivitate, printări de calitate şi servicii excepţionale.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Zebra seria Xi4

Zebra seria Xi4

Imprimantele industriale din seria Xi4 au fost proiectate pentru a creşte productivitatea şi eficienţa în mediile dificile de lucru: unităţi de producţie, centre de distribuţie, etc. Această serie a fost construită ca o variantă îmbunatăţită a seriei anterioare Xi, care este cunoscută pentru robusteţe, durabilitate şi performanţă, chiar şi în condiţii de operare non-stop (24-7).

Noua serie Xi4 oferă numeroase avantaje şi beneficii noi, precum:

- display LCD care poate fi personalizat în funcţie de preferinţele utilizatorului;

- display de dimensiuni generoase şi cu interfaţă în numeroase limbi;

- flexibilitate în conectare (aceste imprimante pot fi conectate simultan la portul paralel/ethernet cu ajutorul interfeţei ethernet oferite ca dotare standard la această serie.);

- atenţionarea utilizatorilor cu privire la terminarea consumabilelor (etichete şi/sau ribon);

- sistem inteligent integrat al capului de printare (pentru ghidaj şi calibrare);

- suportă (opţional) şi tehnologia RFID.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.Zebra QL Plus

Zebra QLn

Zebra seria QLn sunt imprimante portabile durabile, proiectate special pentru a rezita în mediile dificile de muncă: de la depozite la parcări. Au conectivitate wireless şi pot tipări foarte rapid etichete şi chitanţe cu informaţii complexe. Sunt dotate cu un ecran LCD pentru a putea vizualiza uşor setările făcute şi statusul conectivităţii. Sunt foarte flexibile, putând fi conectate prin cablu (RS-232, USB), Bluetooth sau wireless.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


Zebra seria MZ

Zebra seria MZ

Imprimantele portabile din seria MZ de la Zebra sunt atât de mici şi uşoare încât pot fi ţinute în palmă, sunt uşor de folosit, fiind ideale pentru utilizare în diverse aplicaţii: service pe teren, livrări, plăţi mobile, citire a contoarelor, tipărire de amenzi de parcare, bilete de transport, chitanţe pentru utilităţi, etc. Fiecare imprimantă se poate conecta la un terminal mobil prin Bluetooth, 802.11b/g wireless, Infraroşu sau USB pentru a face faţă tuturor aplicaţiilor mobile de tipărire. Aceste imprimante sunt dotate cu procesoare performante şi au memorie mare pentru tipărirea de coduri de bare şi fonturi complexe.


Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.