Urmăriți-ne pe: Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube
Acasa   Apasă aici ca să te întorci pe pagina principală!
Labers Printer Handheld
Reduceţi timpul şi efortul necesar inventarierii mijloacelor fixe (MF) utilizând ActivI, soluţia dezvoltată de Logicode.
Inventarierea MF este activitatea cea mai intensă şi complexă în gestiunea stocului de MF. Ea implică resurse umane importante, de încredere, în scopul identificării şi corectării neconcordanţelor dintre stocul scriptic (rezultatul evidenţei scriptice) şi stocul faptic, real.
Organizaţiile au investit o parte importantă din resursele lor financiare în MF. Cheia unei gestiuni corecte şi eficiente a stocului de MF este “egalitatea” dintre stocul scriptic şi stocul faptic.
Soluţia ActivI propusă de Logicode elimină gestionarea superficială a stocului de MF, care generează, de cele mai multe ori, costuri financiare inutile, evidenţiate însă prea târziu şi acceptate ca atare.
Avantajele ActivI
  • Marcarea uniformă a MF cu etichete cu coduri de bare;
  • Inventarierea rapidă şi corectă în teren a stocul de MF;
  • Transferul electronic al rezultatului inventarului în sistemul informatic;
  • Rapoarte generate imediat, cu posibilitatea de export în format Excel;
  • Utilizare simplă şi eficientă;
  • Reducerea semnificativă a erorilor umane.
Echipamente hardware
Intermec PF8t
Intermec PF8t
Având fiabilitatea recunoscuta a echipamentelor Intermec, usor de instalat si utilizat, imprimanta de coduri de bare PF8t reprezinta solutia optima ca raport calitate - performanta -pret în tiparirea etichetelor de mijloace fixe. De asemenea tipul de eticheta si ribon recomandate asigura o durabilitate superioara a etichetei în timp.
Intermec CN50
Intermec CN50
Terminalul mobil Intermec CN50 cu sistem de operare Windows Mobile, a fost selectat sa raspunda tuturor cerintelor impuse de procesul de inventariere. Este un echipament foarte performant, care combină forma de mici dimensiuni cu design-ul robust, pentru a oferi cele mai avansate şi performante soluţii de transfer date şi voce.
Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să ne contactaţi.
Contactați-ne: LOGICODE S.A., Str. Mihai Românu 5B, 400495, Cluj-Napoca
Tel: 0364 409108 | informatii@logicode.ro | cs@logicode.ro
Acest mesaj vă este transmis de LOGICODE şi v-a fost trimis deoarece adresa dumneavoastră de e-mail se regăseşte în baza de date a LOGICODE, pe un website public sau într-unul din ghidurile de afaceri existente în România. Ne cerem scuze dacă mesajul a ajuns din greșeală la dumneavoastră, iar dacă doriți să nu mai primiți comunicări din partea LOGICODE vă rugăm să trimiteți un email cu subiectul UNSUBSCRIBE pe adresa de email noutati@logicode.ro.