Urmăriți-ne pe: Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube
Acasa   Apasă aici ca să te întorci pe pagina principală!
Stimaţi clienţi,

Vă informăm că Teklynx a anunţat încetarea comercializării şi asistenţei pentru aplicaţia software pentru designul etichetelor cu cod de bare, LabelShop.
Pentru a putea beneficia în continuare de toate funcţionalităţile LabelShop, de suport si de upgrade la versiunile noi, prin aceleeaşi proceduri ca şi în trecut, vă recomandăm să faceţi upgrade de la LabelShop la Codesoft 9.
Tranziţia de la LabelShop la Codesoft se va face în felul următor:
  • LabelShop 4, 5, 6 şi 8 Start -> CODESOFT 9 Lite (pentru 1 imprimantă);
  • LabelShop 4, 5, 6 şi 8 Ultra -> CODESOFT 9 Pro 3 (pentru 3 imprimante);
  • LabelShop 4, 5, 6 şi 8 Pro -> CODESOFT 9 Enterprise.
Toate fişierele cu etichete realizate în aplicaţia LabelShop, versiunile 4, 5, 6 sau 8 vor putea fi deschise în CODESOFT 9.
La achiziţionarea unei licente Codesoft, veţi beneficia gratuit de SMA (Software Maintenance Agreement) timp de un an.

În perioada 27 octombrie 2010 – 31 martie 2011, utilizatorii LabelShop Ultra şi LabelShop Pro beneficiază de o reducere de preţ de 50%.
Pentru mai multe informaţii, nu ezitaţi să ne contactaţi.
Contactați-ne: LOGICODE S.A., Str. Mihai Românu 5B, 400495, Cluj-Napoca
Tel: 0364 409108 | informatii@logicode.ro | cs@logicode.ro
Acest mesaj vă este transmis de LOGICODE şi v-a fost trimis deoarece adresa dumneavoastră de e-mail se regăseşte în baza de date a LOGICODE, pe un website public sau într-unul din ghidurile de afaceri existente în România. Ne cerem scuze dacă mesajul a ajuns din greșeală la dumneavoastră, iar dacă doriți să nu mai primiți comunicări din partea LOGICODE vă rugăm să trimiteți un email cu subiectul UNSUBSCRIBE pe adresa de email noutati@logicode.ro.