Logicode - Referinte

Vă oferim soluţii care subscriu categoriei Supply Chain Management (SCM). Folosind tehnologia informaţiei dezvoltăm aplicaţii şi soluţii care automatizează procesele şi activităţile companiilor care operează în lanţul de aprovizionare-desfacere (producători de materii prime şi de produse finite, furnizori, transportatori, distribuitori, retaileri, şamd.). Utilitatea acestor soluţii este că oferă fiecărei companii implicate acces la cele mai noi şi corecte informaţii de trasabilitate care privesc mişcarea bunurilor atât în cadrul proceselor din interiorul companiei, cât şi pe fluxul producţie-distribuţie-vânzare.

Nevoia de integrare a proceselor cheie de business, de la utilizatorul final al unui produs până la furnizorul de materii prime reprezintă esenţa conceptului de Supply Chain Management. Procesele cheie se referă la: managementul relaţiilor cu clienţii şi furnizorii, managementul cererii, procesarea comenzilor, urmărirea producţiei, desfacerea produselor, managementul retururilor.

Eficienţa de ansamblu a lanţului de distribuţie se traduce într-un circuit al mişcării bunurilor, între momentul producerii lor şi momentul consumului, realizat în cel mai scurt timp şi cu cele mai mici costuri.


Aplicaţii pe verticale:
Soluţii la cheie:

Soluţii software


solutii software barcode label

Portofoliul nostru de soluţii include aplicații software de automatizare a proceselelor şi activităţilor companiilor de-a lungul lanţul de aprovizionare-desfacere: soluții mobile de Retail Execution (SFA, VanSales, Direct Store Delivery), inventariere mijloace fixe, gestionare stocuri, soluții acces și gestionare evenimente, aplicații de design și tipărire etichete și altele.


Quofore

Quofore este aplicația de automatizare a forței de vânzări care ajută companiile din domeniul bunurilor de larg consum să câstige bătălia la raft cu ajutorul unor soluții inovatoare care transformă performanța business-ului în teren.

Soluția Quofore include functionalităţi de SFA (Sales Force Automation), Merchandising, In-Store Marketing, DSD (Direct Store Delivery) şi Van Sales, asistând reprezentanţii de vânzări în activităţile lor zilnice din teren şi asigurând în timp real un flux constant de informaţii între aceştia şi centru.

Mai multe informaţii găsiţi pe quofore.ro.


Extend

Aplicaţia software extend permite realizarea operaţiunilor specifice lucrului în depozit şi culegerea datelor prin intermediul terminalelor mobile, echipate cu cititoare de coduri de bare. Prin facilităţile pe care le oferă, extend este o aplicaţie flexibilă care asigură culegerea, verificarea şi transmiterea datelor în sistemul ERP al companiei.

Rolul extend este de a integra datele culese în urma operaţiunilor de recepţie, livrare şi inventariere cu sistemul software de gestiune economică al companiei.

Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


ActivI

ActivI este un sistem complet de evidență a mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar, care automatizează inventarierea acestora cu ajutorul codurilor de bare.

Soluția ActivI dezvoltata de Logicode oferă o evidență corectă, completă și la zi a stării și locației fiecărui mijloc fix și obiect de inventar, care permite evaluarea exactă a modului și gradului de utilizare a acestuia.

Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.


BarTender (Seagull Scientific)

BarTender, produs de compania Seagull Scientific este liderul programelor de design al etichetelor cu coduri de bare. Ceea ce diferenţiază BarTender de alte programe similare este uşurinţa cu care creează etichete complexe (fie că sunt tipărite, fie că sunt sub formă de tag-uri RFID), alături de încorporarea unor funcţionalităţi puternice pentru generarea codurilor de bare conform cu standardele fiecărei industrii. Modul de utilizare al BarTender se învaţă rapid datorită interfeţei intuitive – designul unei etichete se bazează pe acţiuni de tipul „drag-and-drop”, cu maximum de flexibilitate în elementele care compun eticheta. Mai mult, BarTender se integrează cu aplicaţia/aplicaţiile software din întreprindere, de genul ERP. De pildă, versiunea Enterprise a BarTender permite importul automat al datelor pentru etichete din aplicaţiile integrate marca SAP (SAP R/3 sau mySAP).

Mai multe informaţii găsiţi pe eLogicode.