Logicode - Referinte

Am dezvoltat un portofoliu complet de servicii integrate pentru ca beneficiarii soluţiilor Logicode de identificare şi culegere automată a datelor să le poată exploata cu maximum de rezultate şi minimum de riscuri. Soluţiile marca Logicode vor fi implementate în funcţie de cerinţele afacerii Dumneavoastră, de bugetul şi de mediul IT de care dispuneţi. Echipa Logicode va lucra împreună cu Dumneavoastră pentru a determina cu exactitate funcţionalităţile necesare în atingerea obiectivelor, urmând să vă recomande soluţia completă (Hardware & Software & Servicii) la un TCO (Total Cost of Ownership) minim.

Categoriile de servicii pe care vi le oferim acoperă toate etapele de implementare a soluţiei, de la analiza cerinţelor şi designul aplicaţiei, la configurarea soluţiei, punerea în funcţiune şi trainingul utilizatorilor. Prin serviciile de suport post-implementare asigurăm mentenanţa soluţiei şi service pentru echipamentele furnizate, pe toată durata de viaţă a acestora.

Experienţa de peste 20 ani în tehnologia codurilor de bare, RFID şi în soluţiile de comunicaţie ne recomandă drept un partener de încredere, iar know-how-ul specialiştilor din echipa Logicode ne-a permis să structurăm serviciile oferite în categorii bine definite, orientate după necesităţile clientului.


Training


Serviciile de training oferă o curriculă adaptată nevoilor clientului şi acoperă toată gama de tehnologii pe care se bazează aplicaţiile Logicode: wireless, ADC, coduri de bare, RFID.

Pentru a determina nevoile reale de training se face o analiză a proceselor de business care au legătură cu aplicaţia implementată, scopul trainingul fiind realizarea unei „tranziţii” uşoare de la vechea la noua tehnologie.

Instruirea utilizatorilor este efectuată de către membrii echipei tehnice Logicode. Instruirea se face în funcţie de pregătirea informatică şi rolul fiecărui utilizator. Aceştia se impart în două categorii: key-useri (persoane calificate care trebuie să aibă o imagine de ansamblu asupra întregului sistem, sau asupra unor procese principale) şi end-useri – utilizatori care desfăşoară activităţi clar stabilite, cu caracter repetitiv.