Logicode - Despre Noi

Încă de la înfiinţare, Logicode s-a poziţionat pe piaţă ca prima companie românească specializată în tehnologia codurilor de bare. Această abordare a fost benefică, Logicode cunoscând o dezvoltare constantă, de la an la an, odată cu răspândirea utilizării codurilor de bare pe scară tot mai largă.
În prezent, ne poziţionăm ca furnizor şi integrator de soluţii de etichetare şi culegere automată a datelor. Odată cu dezvoltarea pieţei şi cu evoluţia noastră ca şi companie a apărut necesitatea de a ne consolida poziţia de specialist pe mai multe paliere: tehnologia codurilor de bare, tehnologia RIFD, tehnologia informaţiei şi de comunicaţii. Am reuşit acest lucru prin parteneriatele încheiate şi certificările obţinute, completate cu certificarea în domeniul calităţii ISO 9001:2000, care reflectă orientarea Logicode către client şi către excelenţă.


Valorile Logicode


Soluţiile pe care le oferim sunt imaginea firmei LOGICODE.

Oamenii din echipa LOGICODE reprezintă garanţia performanţei soluţiilor oferite şi totodată garanţia imaginii companiei în piaţă.

Profitul este măsura finală a eficienţei cu care venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor. Mărind profitul ne asigurăm, pe lângă poziţia pe piaţă, şi bunăstarea proprie.


Valorile Logicode sunt:

  • Experienţă;
  • Calificare;
  • Calitate;
  • Suport.