Logicode - Despre Noi

Încă de la înfiinţare, Logicode s-a poziţionat pe piaţă ca prima companie românească specializată în tehnologia codurilor de bare. Această abordare a fost benefică, Logicode cunoscând o dezvoltare constantă, de la an la an, odată cu răspândirea utilizării codurilor de bare pe scară tot mai largă.
În prezent, ne poziţionăm ca furnizor şi integrator de soluţii de etichetare şi culegere automată a datelor. Odată cu dezvoltarea pieţei şi cu evoluţia noastră ca şi companie a apărut necesitatea de a ne consolida poziţia de specialist pe mai multe paliere: tehnologia codurilor de bare, tehnologia RIFD, tehnologia informaţiei şi de comunicaţii. Am reuşit acest lucru prin parteneriatele încheiate şi certificările obţinute, completate cu certificarea în domeniul calităţii ISO 9001:2000, care reflectă orientarea Logicode către client şi către excelenţă.


Echipa Logicode


Logicode SA are o echipă tânără, formată din 20 de angajaţi cu o vârstă medie de 30 de ani.

Dezvoltarea şi implementarea unei soluţii complete şi asigurarea serviciilor postlivrare implică o structură de personal bine definită şi specializată. Astfel, avem o echipă de vânzări care împreună cu departamentul de marketing promovează soluţiile Logicode în rândul clienţilor actuali şi potenţiali, o echipă de Customer Support care asistă clienţii şi rezolvă cu promptitudine solicitările acestora. Echipa tehnică este formată din ingineri de service şi programatori de aplicaţii pe echipamente mobile, capabili să acopere întreaga gamă de servicii şi producţie software necesare unei soluţii complete, la cheie. Există şi un departament dedicat relaţiilor cu furnizorii în vederea asigurării stocului optim de produse (echipamente, consumabile, piese de schimb) necesare aplicaţiilor contractate. Si desigur, un departament financiar-contabil.

Echipa managerială dă o mare importanţă calificării angajaţilor. Acest obiectiv este realizat prin participarea regulată la programe de instruire specifice tehnologiilor promovate şi destinate menţinerii unui nivel de competenţă ridicat. Astfel, membrii echipei Logicode participă periodic la cursuri organizate de partenerii noştri. În echipa tehnică avem ingineri certificaţi Intermec (Intermec Certified Engineers).