Logicode - Cariere

Pentru a susţine dezvoltarea constantă a companiei, de la an la an, căutăm în permanenţă specialişti talentaţi şi motivaţi, care să îşi aducă aportul la dezvoltarea companiei pe o piaţă dinamică şi competitivă.
Valorile promovate de organizaţia noastră şi pe care ne-am clădit succesul se bazează pe experienţa şi calificarea echipei Logicode, pe calitatea soluţiilor oferite şi pe suportul acordat clienţilor noştri.
Dacă ai cunoştinţe şi abilităţi într-unul din domeniile noastre de expertiză, dacă te identifici cu cultura noastră organizaţională, te invităm să ne convingi că echipa Logicode este locul potrivit pentru tine.


Joburi disponibile


Ce căutăm?

  • Căutăm valoarea şi încercăm să o păstrăm când ea există deja;
  • Căutăm nu doar compatibilitatea cu postul pentru acel angajat care se alătură firmei, ci şi prezenţa potenţialului de a evolua, de a se dezvolta ca profesionist alături de noi;
  • Te căutăm pe tine dacă ai ales să ne faci cunoscută valoarea şi priceperea ta în a avansa spre performanţă.

Alătură-te nouă şi te vei simţi ca într-o familie! Vei fi ascultat, sprijinit, încurajat să iei iniţiativa, să te implici creativ, să-ţi dovedeşti potenţialul. Vei înţelege cum ideile fiecăruia, puse împreună, fac diferenţa!background