Logicode - Referinte

Vă punem la dispoziţie o gamă completă de:

  • echipamente de tipărit pe etichete autoadezive, etichete de produs, carton, plastic, benzi textile etc.;
  • echipamente de culegere automată a datelor utilizând tehnologia codurilor de bare şi RFID, în aplicaţii de gestiunea stocurilor, urmărirea producţiei, controlul calităţii, evidenţa mijloacelor fixe, DSD(Direct Store Delivery), PoD(Proof of Delivery), PreSale, HotSale, VanSale, Sales Force Automation, Supply Chain Management;
  • echipamente de rețea wireless.

Echipamente ADC


Echipamente Intermec


Terminale mobile Intermec seria 70

Intermec seria 70

Intermec seria 70 este cea mai nouă familie de terminale mobile robuste şi perfomante, construite special pentru utilizarea în medii de lucru solicitante.

Intermec CN70 este dedicat utilizării în activităţi de teren (field service, livrări, transport sau logistică), fiind cel mai mic şi mai uşor terminal din clasa sa. Datorită formei compacte şi robuste, terminalul CN70e este ideal pentru utilizarea în aplicaţii de livrări directe (Direct Store Delivery), service pe teren, transport şi logistică. Intermec CK70 a fost construit pentru utilizarea în operaţiuni de curierat şi livrări, având un design ergonomic care permite utilizarea cu uşurinţă întreaga zi de lucru. CK71 este cel mai robust terminal din seria 70, fiind creat special pentru folosirea în conditii dificile de muncă - în unităţi de producţie sau în depozite.


Mai multe informaţii despre Intermec seria 70 găsiţi pe eLogicode.


Intermec CK3R

Intermec CK3R

Intermec CK3R este terminalul mobil dedicat utilizării în aplicații din mediul industrial sau din retail, fiind soluția ideală pentru optimizarea, automatizarea și eficientizarea operațiunilor. Integrează un motor de scanare Area Imager (EA31) sensibil la mișcare, putând citi rapid și ușor cele mai uzuale coduri de bare 1D sau 2D. Terminalul Intermec CK3R a fost creat să reziste la căzături multiple de la 1.2 m pe beton și poate fi folosit chiar și în medii cu mult praf, umiditate ridicată sau temperaturi extreme, având factor de protecție IP54.


Mai multe informaţii despre Intermec CK3R găsiţi pe eLogicode.


Intermec CK3X

Intermec CK3X

Intermec CK3X este terminalul mobil robust creat pentru utilizarea în aplicații industriale solicitante în depozite sau centre de distribuție. Este disponibil cu multiple opțiuni de scanare a codurilor de bare 1D și 2D și poate citi cu acuratețe chiar și codurile deteriorate sau tipărite la o calitate slabă. De asemenea, Intermec CK3X oferă suport pentru scanarea omni-directională a codurilor de bare, permițând utilizatorilor să scaneze rapid și ușor codurile în mișcare. Este un echipament creat să reziste la căzături multiple de la 1.5 m pe beton și poate funcționa în cele mai dificile condiții de muncă: la temperaturi extreme, în medii cu praf sau umiditate ridicată, având factor de protecție IP54.


Mai multe informaţii despre Intermec CK3X găsiţi pe eLogicode.


Intermec CN51

Intermec CN51

Performant și robust, terminalul mobil Intermec CN51 integrează toate funcționalitățile necesare în condițiile de muncă de teren. Este un echipament versatil care oferă posibilitatea de a alege între sistemul de operare Windows Mobile și Android. Terminalul CN51 a fost conceput pentru a oferi o experiență de utilizare superioară, având un display multi-touch de 4 inch cu un contrast puternic, ușor de folosit în condițiile de luminozitate puternică din mediul outdoor. Este capabil să citească toate codurile de bare uzuale 1D sau 2D, având disponibile două opțiuni de motor de scanare Area Imager (EA30 și EA31).


Mai multe informaţii despre Intermec CN51 găsiţi pe eLogicode.


Echipamente Honeywell


Eclipse 5145

Honeywell Eclipse 5145

Eclipse 5145 este un cititor de coduri de bare Honeywell din clasa low-cost. Deși are un preț redus, Honeywell Eclipse 5145 are la bază o tehnologie de scanare Laser, fiind o bună alternativă la scanerele economice CCD. Spre deosebire de scanerele CCD, cele care utilizează tehnologia Laser sunt mai precise și pot scana codurile de bare de la o distanță mai mare. Honeywell Eclipse 5145 poate fi folosit în multiple aplicații în care volumul de scanări zilnice nu este foarte mare: la punctele de vânzare de la casa de marcat, în aplicațiile de inventariere, pentru procesarea de documente, etc.


Mai multe informaţii despre Eclipse 5145 găsiţi pe eLogicode.


Voyager 1250g

Honeywell Voyager 1250g

Voyager 1250g este un cititor de coduri de bare laser performant și accesibil, pentru scanarea codurilor 1D liniare. Are un design ergonomic și compact și o viteză mare de scanare, fiind perfect pentru aplicațiile cu un volum ridicat de scanări zilnice.


Mai multe informaţii despre Voyager 1250g găsiţi pe eLogicode.


Voyager 1400g

Honeywell Voyager 1400g

Honeywell Voyager 1400g este cititorul de coduri de bare omnidirectional care poate fi folosit atât pentru scanarea codurilor de bare standard 1D, cât și pentru cele 2D sau PDF. Acest echipament permite adaptarea ușoară în funcție de evoluția cerințelor de scanare. Astfel, în configurația standard, Voyager 1400g este un cititor 1D, însă poate fi upgradat ușor la un dispozitiv de scanare 2D, atunci când este necesar (printr-o licență 2D). Poate scana codurile de bare atât de pe suport de hârtie, cât și de pe ecranele PC-urilor sau ale dispozitivelor mobile.


Mai multe informaţii despre Voyager 1400g găsiţi pe eLogicode.


Xenon 1902

Honeywell Xenon 1902

Honeywell Xenon 1902 este un cititor de coduri de bare Bluetooth cu motor de scanare Area Imager, care poate citi atât coduri de bare 1D, cât și 2D. Performant și fiabil, Xenon 1902 este o soluție perfectă pentru o arie largă de aplicații în care se utilizează coduri de bare 2D și care necesită o conectivitate fără fir.


Mai multe informaţii despre Xenon 1902 găsiţi pe eLogicode.


Dolphin 60s

Honeywell Dolphin 60s

Dolphin 60s este un terminal mobil Honeywell din clasa Scanphone, creat pentru a oferi acces rapid și securizat la informațiile critice de business. Încorporează un motor de scanare Imager, perfect atât pentru citirea codurilor de bare 1D, cât și pentru cele 2D. Este disponibil cu multiple opțiuni de conectivitate wireless (wi-fi, 3G, GSM, GPRS, Bluetooth) și cu GPS, pentru a facilita accesul la date de oriunde de pe teren.


Mai multe informaţii despre Dolphin 60s găsiţi pe eLogicode.


Dolphin 70e

Honeywell Dolphin 70e

Honeywell Dolphin 70e Black este terminalul mobil care întrunește design-ul și ușurința în utilizare a echipamentelor de tip consumer cu fiabilitatea și durabilitatea dispozitivelor industriale. Este dotat cu un display generos de 4.3 inch Corning Gorilla Glass, extrem de rezistent. De asemenea, carcasa echipamentului Dolphin 70e asigură protecție la praf și apă, pentru a putea fi folosit fără probleme atât în mediul indoor cât și în outdoor, la temperaturi între -20 și 50⁰C. Este disponibil atât cu sistem de operare Windows, cât și cu Android.


Mai multe informaţii despre Dolphin 70e găsiţi pe eLogicode.


Dolphin 7800

Honeywell Dolphin 7800

Honeywell Dolphin 7800 este un terminal mobil dedicat utilizării pe teren, în aplicații în care un număr mare de task-uri trebuie realizate într-un timp scurt. Este un echipament robust, care oferă funcționalități de transfer de date, comunicație și culegere de date la o viteză foarte mare, ajutând utilizatorii să își realizeze munca de teren ușor și eficient, oriunde s-ar afla. Honeywell Dolphin 7800 are un design durabil, dar în același timp compact și usor. Încorporează un motor de scanare Imager, perfect atât pentru scanarea codurilor de bare 1D, cât și pentru cele 2D. Este disponibil atât cu sistem de operare Windows, cât și cu Android.


Mai multe informaţii despre Dolphin 7800 găsiţi pe eLogicode.


Dolphin 99EX

Honeywell Dolphin 99EX

Creat special pentru utilizarea în aplicații de logistică sau transporturi, Honeywell Dolphin 99EX este un terminal mobil robust care oferă o durabilitate extremă, ergonomie în utilizare și multiple opțiuni de comunicație wireless și de culegere a datelor. Performant și intuitiv, echipamentul Dolphin 99EX integrează un set remarcabil de functionalități care ajută utilizatorii să își îmbunătățească productivitatea muncii.


Mai multe informaţii despre Dolphin 99EX găsiţi pe eLogicode.


Echipamente Motorola-Symbol


Motorola Symbol MC75

Motorola Symbol MC75

Terminalul mobil Symbol MC75 de la Motorola oferă toate caracteristicile şi funcţionalităţile necesare pentru a maximiza productivitatea muncii şi a îndeplini cu succes toate sarcinile zilnice ale utilizatorilor. Având la bază tehnologiile 3.5 G, GSM HSDPA, CDMA-EVDO şi GPS, acest echipament întruneşte într-un singur dispozitiv un terminal mobil cu cititor de coduri de bare, un telefon şi un GPS. Poate citi atât coduri de bare 1D, cât şi 2D, este dotat cu cameră cu autofocus de 2 megapixeli, are conectivitate wireless, bluetooth şi IrDA, asigurând gestionarea, fără probleme, a tuturor situatiilor care apar atât în teren, cât şi în cadrul depozitelor.


Mai multe informaţii despre Motorola Symbol MC75 găsiţi pe eLogicode.


Motorola MC2100

Motorola Symbol MC2100

Motorola MC2100 este o serie de terminale mici și compacte, cu un design ergonimic și ușor de folosit. Aceste terminale oferă scanări de înaltă performanță, fiind disponibile cu motor de scanare Linear Imager, Laser sau Area Imager, toate cele 3 tehnologii putând citi printr-o singură scanare chiar și codurile de bare deteriorate, murdare sau zgâriate. Sunt disponibile în 2 modele: Motorola MC2100 (batch) și Motorola MC2180 (cu wireless și Bluetooth).


Mai multe informaţii despre Motorola Symbol MC2100 găsiţi pe eLogicode.


Motorola Symbol MC55

Motorola Symbol MC55

Symbol MC55 este cel mai mic şi uşor terminal mobil de la Motorola, având un ecran de 3,5 inch. Acesta înglobează într-un sigur dispozitiv un telefon mobil (GSM/GPRS/EDGE), o staţie emisie-recepţie, un scaner pentru coduri de bare şi o cameră foto digitală de 2 megapixeli. Este un terminal performant, care poate fi folosit în aplicaţii multiple, având sistem de operare Windows Mobile 6.1.


Mai multe informaţii despre Motorola Symbol MC55 găsiţi pe eLogicode.


Echipamente CipherLab


CipherLab CP30

CipherLab CP30

CipherLab CP30 este un echipament mic şi compact, uşor de folosit, fiind perfect pentru utilizarea în aplicaţii de retail sau în activităţi de teren (vânzări sau service). Include cititor de coduri de bare Laser sau 2D Imager, cameră foto, GPS şi comunicaţie wireless.


Mai multe informaţii despre CipherLab CP30 găsiţi pe eLogicode.


CipherLab CP50

CipherLab CP50

Creat special pentru utilizarea în aplicații de teren sau în depozite, terminalul mobil CipherLab CP50 are o construcție robustă, cu factor de protecție IP65, asigurând astfel funcționarea perfectă chiar și în condiții de praf, stropiri cu apă, loviri accidentale sau căzături pe beton.


Mai multe informaţii despre CipherLab CP50 găsiţi pe eLogicode.


CipherLab 9200

CipherLab 9200

CipherLab 9200 este terminalul mobil industrial creat pentru utilizarea în operațiuni de transport, logistică sau în depozite. Datorită design-ului compact și rezistent, CipherLab 9200 poate îndeplini cu ușurință cerințele din cele mai dificile medii de lucru. Este rezistent la expunerea la praf, la stropirea cu apă sau la căzături accidentale de la 1.5 m pe beton, având factor de protecție IP65. Are conectivitate 3G sau wireless și multiple opțiuni de culegere a datelor cu ajutorul codurilor de bare sau a tehnologiei RFID.


Mai multe informaţii despre CipherLab 9200 găsiţi pe eLogicode.


CipherLab 8300

CipherLab 8300

Seria 8300 de la CipherLab este destinată mediului de lucru industrial. Acest terminal combină facilitatea de citire a codurilor de bare cu culegerea cu mare acurateţe a datelor, tehnologia RFID (opţională), flexibilitatea aplicaţiilor software, toate într-un „pachet” competitiv din punctul de vedere al costurilor. Modelul echipat cu Wi-Fi permite realizarea inventarierii în timp real, prin conectarea imediată la server prin reţeaua wireless.


Mai multe informaţii despre CipherLab 8300 găsiţi pe eLogicode.


CipherLab 8000

CipherLab 8000

Este un terminal mobil cu dimensiuni de buzunar care realizează o scanare rapidă şi corectă a codurilor de bare şi care integrează facilităţile comunicaţiilor mobile. Cu acest terminal veţi putea face operaţiuni de culegere şi identificare automată a datelor (AIDC) – comenzi de produse, picking, urmărirea rutei de transport, etc. Durata mare de utilizare şi investiţia iniţială minimă sunt garantate de designul durabil şi de costul mic al terminalului.


Mai multe informaţii despre CipherLab 8000 găsiţi pe eLogicode.