Logicode - Image

Competenţele LOGICODE sunt susţinute de relaţiile directe de parteneriat dezvoltate cu producători globali de renume de echipamente de etichetare şi culegere automată a datelor. Mulţumită acestor parteneriate putem propune clienţilor cele mai noi şi avansate tehnologii şi produse.

Prin intermediul lor avem acces la know-how specializat, experienţă valoroasă şi training up-to-date, astfel că am putut forma echipe de specialişti competente, profesioniste, atât în domeniul tehnic, cât şi în marketing-vânzări. Deţinem mai multe certificări Intermec, printre care: Premier Solutions Partner, Global Medallion Partner, Certified Service Provider, iar membrii echipei tehnice Logicode sunt Intermec Certified Engineers.

Intermec este producător și furnizor de soluții de culegere automată a datelor utilizând tehnologiile cu coduri de bare şi RFID. Produsele Intermec sunt utilizate de clienţi din diferite domenii pentru a îmbunătăţi eficienţa şi calitatea afacerii lor pe toate segmentele: aprovizionare, producţie şi controlul calităţii produselor şi serviciilor, desfacere, etc. Logicode este partener Intermec din martie 1994, iar în prezent deținem certificările de Intermec Platinum Partner și Intermec Printer Service Provider.

În septembrie 2013, Intermec a fost achiziționat de Honeywell, liderul de piață în industria de scanare.

Honeywell este un concern american aflat în topul Fortune 100 a celor mai mare companii din lume. Prin divizia Scanning & Mobility, Honeywell este lider de piață în industria de scanare, oferind echipamente hardware de culegere de date, precum terminale mobile industriale și cititoare de coduri de bare pentru companii din diverse industrii - retail, transport, logistică, domeniul sanitar, etc. Poziția Honeywell de lider pe piață a fost susținută prin mai multe achiziții. Astfel, în 2007 Honeywell achiziționează producătorul Hand Held, în 2008 – Metrologic, în 2011 – LXE. În septembrie 2013 Honeywell achiziționează compania Intermec, unul din partenerii tradiționali ai Logicode. În urma acestei achiziții, în August 2014 Logicode devine partener Honeywell în România.

Din noiembrie 2007, Datamax a fuzionat cu O'Neil, sub numele de Datamax O’Neil Printer Supplies.

În februarie 2001, Logicode S.A. devine distribuitorul pentru România al companiei americane DATAMAX, lider mondial în echipamente de tipărire a etichetelor bazate pe tehnologiile de imprimare direct termice şi cu transfer termic. Imprimantele DATAMAX, remarcabile prin fiabilitate, sunt utilizate de mii de companii din întreaga lume pentru tipărirea etichetelor cu/fără coduri de bare sau a biletelor de acces/călătorie. DATAMAX produce şi o gamă completă de consumabile pentru aceste imprimante.

În august 2007, Logicode devine partenerul companiei americane O’NEIL, lider mondial în furnizarea de soluţii de printare mobile. Experienţa de peste 25 de ani a companiei în designul şi producerea echipamentelor portabile de tipărire face ca în prezent marca O’Neil să se bucure de un renume excelent în toată lumea, datorită fiabilităţii şi rezistenţei de care dau dovadă imprimantele portabile, chiar şi în mediile dure de utilizare, cum ar fi mediul industrial.

AVERY DENNISON, inventatorul etichetei autoadezive, este lider mondial în tehnologiile "pressure-sensitive" şi în dezvoltarea de noi soluţii de materiale autoadezive pentru produse şi etichete. AVERY DENNISON Machine Systems este recunoscută ca lider în sisteme de etichetare, datorită calităţii deosebite a produselor şi a tehnologiilor de vârf utilizate. Logicode este distribuitorul pentru România al companiei Avery Dennison din februarie 2001.
În octombrie 2003, Logicode S.A. devine distribuitorul companiei taiwaneze Syntech Information (CipherLAB), o companie puternică şi experimentată în producerea de echipamente de culegere automată a datelor. CipherLAB este o marcã recunoscutã la nivel global prin preţul redus şi calitatea apreciată a echipamentelor sale. Este o opţiune de succes pentru multe companii cu un buget restrâns, ajutându-le să-şi sporească eficienţa operaţiunilor.
Motorola este lider global în comunicaţii, fiind organizat în două business unit-uri: dispozitive mobile şi soluţii de mobilitate pentru companii. Portofoliul Motorola-Symbol include: terminale mobile industriale, scanere de coduri de bare, cititoare RFID şi echipamente de reţea. Logicode a devenit distribuitor Motorola-Symbol în 2009.
Zebra Technologies este furnizor de soluţii de identificare, urmărire şi gestionare a activelor companiilor. În anul 2009 Logicode a devenit partener Zebra, oferind clienţilor imprimante de coduri de bare şi RFID, imprimante de carduri şi imprimante portabile marca Zebra.
CISCO este lider mondial în soluţii de networking şi comunicaţii, cu o istorie de peste 20 de ani dedicaţi inovaţiilor tehnologice. Logicode este distribuitorul pentru România al companiei CISCO din 2005.
Seagull Scientific este lider mondial în domeniul programelor de design al etichetelor cu coduri de bare. Renumele companiei se datorează programului de design de etichete BarTender, precum şi dezvoltării de drivere sub Windows pentru imprimante termice şi imprimante de coduri de bare. Logicode este distribuitorul pentru România al produselor companiei Seagull Scientific din 2001.
Printronix este lider în soluţii profesionale de tipărire, fiind producator a două mari branduri de echipamente: Printronix şi TallyGenicom. În portofoliul Printronix sunt incluse: imprimante Line Matrix, imprimante termice pentru coduri de bare, imprimante RFID şi soluţii de management al serviciilor. Logicode este partener Printronix din septembrie 2011.
NiceLabel este o soluție software profesională de etichetare dezvoltată de Euro Plus, utilizată de peste 18 ani în diferite industrii din întreaga lume. În 2012, Nicelabel Pro a fost numită pentru al șaselea an consecutiv, cea mai bună aplicație software profesională de coduri de bare, atât pentru afaceri mici și mijlocii, cât și pentru mediul enterprise. Logicode a devenit partner NiceLabel în România în martie 2012.
Teknynx International este dezvoltatorul de soluții de etichetare cu cod de bare cu o experiență de peste 30 de ani pe piață. Peste 600.000 companii din lume utilizează aplicațiile Teklynx în operațiuni de recepție, inventar, identificare produse, controlul produselor sau livrări. Logicode este partener Teklynx din anul 2006, oferind companiilor din România soluțiile de etichetare precum Codesoft, Labelview sau Label Matrix.