Logicode - Referinte

Vă punem la dispoziţie o gamă completă de:

  • echipamente de tipărit pe etichete autoadezive, etichete de produs, carton, plastic, benzi textile etc.;
  • echipamente de culegere automată a datelor utilizând tehnologia codurilor de bare şi RFID, în aplicaţii de gestiunea stocurilor, urmărirea producţiei, controlul calităţii, evidenţa mijloacelor fixe, DSD(Direct Store Delivery), PoD(Proof of Delivery), PreSale, HotSale, VanSale, Sales Force Automation, Supply Chain Management;
  • echipamente de rețea wireless.

Echipamente de reţea


Echipamentele Cisco


Access Point Cisco Aironet 1130 AG

Cisco Aironet 1130 AG

Punctele de acces din seria Cisco Aironet 1130AG sunt o soluţie eficientă cu cost scăzut pentru reţele wireless securizate, de capacitate mare. Acestea sunt destinate utilizării în clădiri de birouri. Având două radio-uri performante sunt capabile să funcţioneze atât în standardul 802.11a, cât şi în standardul 802.11g, la o viteză de 108 Mbps.


Mai multe informaţii despre acest produs găsiţi pe eLogicode.


Access point Cisco Aironet 1240 AG

Cisco Aironet 1240 AG

Punctele de acces din seria Cisco Aironet 1240AG IEEE 802.11a/b/g sunt destinate funcţionării în medii radio dificile (fabrici, depozite, hale, spaţii mari). Aceste spaţii dificile necesită ca antena să aibă o versatilitate ridicată, o carcasă robustă din metal şi capacitatea de operare în medii cu variaţie mare de temperatură.


Mai multe informaţii despre acest produs găsiţi pe eLogicode.


Access point Cisco Aironet 1300 AP / Bridge

Cisco Aironet 1300 AP / Bridge

Punctul de acces/Bridge Cisco Aironet 1300 Outdoor oferă conectivitate wireless 802.11g la viteze mari şi costuri scăzute între clienţi şi reţele fixe sau mobile. Acest punct de acces este o soluţie flexibilă, securizată şi uşor de implementat pentru construirea unei reţele wireless de tip WAN (Wide Area Network).

Mai multe informaţii despre acest produs găsiţi pe eLogicode.


Antene si accesorii Cisco

Antene şi accesorii Cisco

Cisco furnizează o gamă largă de antene direcţionale şi omnidirecţionale, cabluri şi accesorii pentru montarea punctelor de acces şi a echipamentelor wireless. Antenele Aironet de 2.4 GHZ şi 5 GHZ completează soluţia wireless şi o fac perfect adaptată chiar şi celor mai dificile medii.


Mai multe informaţii despre acest produs găsiţi pe eLogicode.


Controller Cisco 2100

Cisco Controller 2100

De la servicii de voce şi date la localizare geografică, controllerele Cisco WLAN oferă controlul, scalabilitatea şi fiabilitatea de care au nevoie managerii IT pentru a construi reţele wireless securizate la nivelul întregii organizaţii – conectând sucursale, hale şi depozite. Controllerul 2100 funcţionează împreună cu punctele de acces din gama medie.


Mai multe informaţii despre acest produs găsiţi pe eLogicode.


Controller Cisco 4400

Cisco Controller 4400

Controllerele Cisco wireless LAN din seria 4400 sunt destinate aplicaţiilor wireless complexe, în organizaţii mari. Au rolul de a maximiza performanţa reţelei, securitatea şi disponibilitatea acesteia. Cu ajutorul controllerelor sunt gestionate politicile de securitate, se previn intruziunile în reţea, se face managementul radiofrecvenţelor, se asigură mobilitatea şi calitatea serviciilor.


Mai multe informaţii despre acest produs găsiţi pe eLogicode.