Logicode - Referinte

Vă oferim soluţii care subscriu categoriei Supply Chain Management (SCM). Folosind tehnologia informaţiei dezvoltăm aplicaţii şi soluţii care automatizează procesele şi activităţile companiilor care operează în lanţul de aprovizionare-desfacere (producători de materii prime şi de produse finite, furnizori, transportatori, distribuitori, retaileri, şamd.). Utilitatea acestor soluţii este că oferă fiecărei companii implicate acces la cele mai noi şi corecte informaţii de trasabilitate care privesc mişcarea bunurilor atât în cadrul proceselor din interiorul companiei, cât şi pe fluxul producţie-distribuţie-vânzare.

Nevoia de integrare a proceselor cheie de business, de la utilizatorul final al unui produs până la furnizorul de materii prime reprezintă esenţa conceptului de Supply Chain Management. Procesele cheie se referă la: managementul relaţiilor cu clienţii şi furnizorii, managementul cererii, procesarea comenzilor, urmărirea producţiei, desfacerea produselor, managementul retururilor.

Eficienţa de ansamblu a lanţului de distribuţie se traduce într-un circuit al mişcării bunurilor, între momentul producerii lor şi momentul consumului, realizat în cel mai scurt timp şi cu cele mai mici costuri.


Aplicaţii pe verticale:
Soluţii la cheie:

LogiPack


Una dintre condiţiile de acceptare a furnizorilor de către marile lanţuri de retail este aplicarea etichetei logistice pe paleţi. Această cerinţă este impusă de directiva europeană a trasabilităţii produselor (178/2002), pentru rapiditatea regăsirii informaţiilor, reducerea costurilor şi a eforturilor în cazul returului de marfă.

LogiPack este soluţia ready-to-go propusă de Logicode pentru realizarea etichetei logistice, astfel ca livrările Dumneavoastră să fie conforme cu specificaţiile clienţilor.

Soluţia cuprinde toate elementele necesare pentru un start rapid:

  • Datamax H-Class 6210 – Familia de imprimante H-Class prezintă cele mai avansate caracteristici tehnice şi este ideală pentru aplicaţiile enterprise. H-Class este de două ori mai rapidă decât alte imprimante de categoria ei, şi pe deasupra are un design robust, fiind făcută să funcţioneze 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, dacă e cazul. Construcţia modulară îi conferă productivitate sporită, up-time crescut şi cel mai mic cost de utilizare
  • BarTender Professional – BarTender este liderul programelor de design al etichetelor cu coduri de bare. Prezintă funcţionalităţi puternice pentru realizarea de etichete conform standardelor şi pentru integrarea cu aplicaţiile enterprise. Se integrează perfect în reţea, putând prelua informaţiile necesare din diverse baze de date
  • Consumabile – etichete de hârtie de dimensiunea standard a etichetei logistice (A5 sau A6), cu ribonul aferent
  • Program de training de 4 ore, pentru o persoană, la sediul Logicode

LogiPack este o soluţie flexibilă, care asigură siguranţă în funcţionare - conţinutul etichetelor logistice este creat în funcţie de specificul activităţii şi conform cerinţelor clienţilor, etichetele sunt tipărite în formatul dorit, on-demand sau în mod batch, imprimanta este capabilă să funcţioneze fără oprire, la capacitate maximă, fiind totodată capabilă să valideze codurile de bare tipărite deoarece integrează un scaner liniar.


Descărcaţi mai multe informaţii despre LogiPack.